Σε πείσμα των καιρών για άλλο ένα Μηνά οι Ομάδες Εκτάκτων Αναγκών (Ο.Ε.Α) της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών την Πέμπτη 12/11/2020 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη Διασυλλογική άσκηση για τον μήνα Νοέμβριο.
Θα πρέπει όλοι οι συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες είτε ανήκουν σε κάποιο Ραδιοερασιτεχνικό σύλλογο ανά την Ελλάδα είτε δραστηριοποιούνται σε κάποια ομάδα Πολίτικης Προστασίας στην περιοχή τους να δώσουμε δυναμικό παρόν έτσι ώστε αφενός να δούμε ποια είναι η δυναμική των συστημάτων (πομποδεκτών -κεραιών) που κατέχουμε μια και οι καταστάσεις μας έχουν δείξει ότι πρέπει πάντα να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, αλλά και αφετέρου να δείξουμε ότι παρά το υφιστάμενο Lockdown το δικό μας χόμπι-υπηρεσία δίνει διέξοδο στην κούραση της κλεισούρας μέσω της επικοινωνίας που απολαμβάνουμε μέσα στο QTH μας, και εάν χρειαστεί είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο τις υπηρεσίες μας.
Περιμένουμε να σας ακούσουμε όλους στον αέρα. Και να κάνουμε συνήθεια κάθε Δεύτερη Πέμπτη κάθε τρέχοντος μηνός να είμαστε πιστοί στο ραντεβού αυτό.
Μείνετε ασφαλείς κρατάτε αποστάσεις 2 μέτρων αλλά Ελάτε στα 2Μ(VHF) να τα πούμε.
Συχνότητες Διασυλλογικής Άσκησης Ο.Ε.Α. :
Αναλογικοί Επαναλήπτες:
R1 145.625-0,600 CTCSS 88.5.
R6 145.750-0,600 CTCSS 88.5.
Ψηφιακοί Επαναλήπτες:
BRANDMEISTER TG 202 CC 01 TS 01.
Και στα Βραχέα ανάλογα με την υφιστάμενη διάδοση στα 80Μ 3.650 LSB +-5 KHz ανάλογα με τις κατευθύνσεις που θα λάβετε από τον χειριστή-συντονιστή μέλος της Ε.Κ.Ε.Αν. που θα βρίσκεται εκεί.
Για την Ε.Κ.Ε.Αν.
ΧΙΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ SV1QVW
Τοπικός Συντονιστής Ο.Ε.Α. Αττικής