Α)    Υπενθυμίζουμε στα μέλη ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 και ώρες 10:30 π.μ.  – 2:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μελών για την εκλογή νέου Προέδρου.

Στη Γενική Συνέλευση αναμένουμε να προσέλθουν αρκετοί συνάδελφοι, για να ψηφίσoυν. Για την ασφάλεια και προστασία όλων μας παρακαλούμε θερμά:

 •  Όσοι βρίσκονται μέσα στα Εντευκτήρια, να φορούν προστατευτική μάσκα.
 • Να τηρούνται κατά το δυνατό οι αποστάσεις ασφαλείας.
 • Σε περίπτωση ταυτόχρονης προσέλευσης περισσοτέρων μελών θα επιτρέπεται η είσοδος τμηματικά και όσοι ψηφίζουν, παρακαλούμε να απομακρύνονται από τους κλειστούς χώρους, για να μπορέσουν να εισέλθουν οι υπόλοιποι.
 
Β)    Μετά τη λήξη της Γ.Σ. και την έκδοση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών θα πραγματοποιηθεί στις 3:00 μ.μ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. με τα παρακάτω θέματα:


 1. Αποτελέσματα αρχαιρεσιών
 2. Κλήση στο 3ο αναπληρωματικό μέλος να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ.
 3. Σύσταση του Δ.Σ. σε σώμα – εκπροσώπηση στην Τράπεζα Eurobank
 4. Πρόσβαση του Σωματείου στην Υπηρεσία Internet Banking της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.»
 5. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης– Καταγραφή αποφάσεων Δ.Σ. για ανάρτηση στην ιστοσελίδα
 6. Οικονομικός απολογισμός χρήσης 1/1 – 30/6/2020
 7. Συνέχιση θέματος δικαστικής εντολής πληρωμής προς  την “DR ELECTRONICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ»
 8. Κλείσιμο εντευκτηρίων λόγω θερινών διακοπών
 9. Επιτροπές
 
Τη συνεδρίαση μπορούν να την παρακολουθήσουν τα ταμειακά ενήμερα μέλη. Καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν περιορισμοί στις συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, ο αριθμός των ακροατών θα είναι περιορισμένος και τα μέλη που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Δ.Σ, θα πρέπει να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.