Αγαπητά Μέλη της Ε.Ε.Ρ., χρόνια πολλά!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σας προσκαλούμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών για το επόμενο έτος σύμφωνα με το καταστατικό, η οποία συνήθως πραγματοποιείται στα μέσα Ιανουαρίου

Επειδή αυτή τη στιγμή είναι αβέβαιο το κατά πόσο μετά τις 7/1/2021 θα αρθούν οι περιορισμοί λόγω του COVID-19, και συγκεκριμένα οι περιορισμοί των  συναθροίσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να λάβει απόφαση για το θέμα αυτό σε συνεδρίαση Δ.Σ., που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του 2021. Έτσι, αν μεν έχουμε βελτίωση της κατάστασης, άρα και αλλαγή στους περιορισμούς, θα μπορούμε να καλέσουμε τα Μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση μέσα στον Ιανουάριο λαμβάνοντας υπόψη την προθεσμία των 15 ημερών, που θέτει το καταστατικό για την ενημέρωση των μελών.

Εάν παρ’ ελπίδα η κατάσταση στη χώρα μας δεν βελτιωθεί ανάλογα και άρα τα μέτρα περιορισμού κίνησης και συναθροίσεων συνεχίσουν να ισχύουν και μετά τις 7 Ιανουαρίου 2021, θα πρέπει να αναβάλουμε την πραγματοποίηση της Γ.Σ. για όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, όποτε κι αν είναι αυτό. Υπόψη ότι ο Νόμος υπερέχει πάντα του Καταστατικού. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Στην ανακοίνωση για την οικονομική εξόρμηση αναφέραμε ότι η κλήρωση των δώρων για όσους συμμετέχουν με δωρεές θα γίνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Ιανουαρίου 2021. Αφού η ημερομηνία της Τ.Γ.Σ. μετατίθεται σε κάθε περίπτωση για μετά τις 25/1, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την οικονομική εξόρμηση μέχρι την Κυριακή 17/1/2021. Η σχετική ανακοίνωση με τους τρόπους πληρωμής και τα δώρα της κλήρωσης είναι εδώ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ρ. εύχεται σε σας και τις οικογένειές σας ο καινούργιος χρόνος να φέρει υγεία, χαρές και πολλές ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες!