Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην έκτακτη οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυση των σκοπών της Ε.Ε.Ρ., που θα διαρκέσει από σήμερα μέχρι το τέλος του 2020, με δωρεά ποσού τουλάχιστον € 5, το οποίο μπορεί να καταβληθεί μέσω Paypal ή χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας πατώντας το παρακάτω εικονίδιο.


Όπως γνωρίζετε, λόγω του κορωνοϊού τα Εντευκτήρια ήταν κλειστά για 3 μήνες και πλέον, δεν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας, ούτε το καθιερωμένο Hamfest. Δυστυχώς, με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό, τα εντευκτήρια κλείνουν πάλι, τουλάχιστον μέχρι τέλους Νοεμβρίου.

Για τους παραπάνω λόγους έχουμε ήδη μεγάλη μείωση των εσόδων της Ε.Ε.Ρ., αφού δεν μπορούσαν να έρθουν τα μέλη για να πληρώσουν τη συνδρομή τους και δεν έγιναν μαθήματα για τους υποψηφίους, ενώ παράλληλα τα ανελαστικά έξοδα πρέπει να καλυφθούν χωρίς καθυστέρηση.

Για να μπορέσει ο σύλλογός μας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να συνεχίσει να είναι συνεπής προς τα μέλη του σχετικά με τις υπηρεσίες που τους προσφέρει (QSL Bureau, Εντευκτήρια, ασφάλιση κεραιοσυστημάτων έναντι τρίτων, συντήρηση επαναληπτών / αναμεταδοτών, εκδόσεις, περιοδικό κλπ.), χρειάζεται την οικονομική σας ενίσχυση.

Όσοι συμβάλλουν στην οικονομική εξόρμηση, θα μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση δώρων, που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Ιανουαρίου 2021.