ΕΡΒΑΝ - Δελτίο τύπου - Hamfest

ΕΡΒΑΝ – Δελτίο τύπου – Hamfest

ΒΕΡΟΙΑ  19-06-2021

Αγαπητοί συνάδελφοι , ραδιοερασιτέχνες  και μη .

Χάρη σε εσάς για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η τρίτη  πανελλήνια διασυλλογική συνάντηση ραδιοερασιτεχνών ( ham fest ) στην Παναγία Σουμελά παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε   και φέτος με τον  ιό (covid-19) .

Παρόλο το μικρό διάστημα που μεσολάβησε από την κοινοποίηση ότι θα κάνουμε το ham fest Παναγία Σουμελά (20 μέρες )  παρόλο το φόβο για την πανδημία covid-19 πολλοί συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ΕΡΒΑΝ και τίμησαν με την παρουσία τους   την όμορφη  εκδήλωση του συλλόγου μας.

Παίρνοντας τα σωστά μέτρα και τις σωστές αποστάσεις όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα μάσκες, αποστάσεις  μπορέσαμε με ασφάλεια να υλοποιήσουμε αυτή την όμορφη συνάντηση .

Φέτος καθώς είχαμε αυτές τις δυσκολίες είχαμε περισσότερους εκθέτες  καθώς και επισκέπτες . Όταν λοιπόν υπάρχει η θέληση  και μεράκι όλα μπορούν να γίνουν.

Ακούσαμε  και πάλι  πολύ όμορφα λόγια για τον χώρο που διεξάγετε  η εκδήλωση μας καθώς ακόμη για την αίθουσα διαλέξεων και τα δωμάτια τα οποία φιλοξενήθηκαν οι συνάδελφοι μας .

Επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ελλάδος,  όπως και η επίσκεψη  των συναδέλφων από την Δράμα που ήρθαν με λεωφορείο.

Ευχαριστούμε όλους τους ραδιοερασιτέχνες και μη όπως επίσης τους εκθέτες που μας τίμησαν με  την παρουσία τους .

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε το ίδρυμα Παναγία Σουμελά για όλη την προσφορά ώστε να αρχίσει και να τελειώσει όμορφα η συνάντησή μας, τον δήμο Βέροιας (KAΠΑ) την αντιπεριφέρεια  Ημαθίας ,την security AAS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για την φύλαξη του χώρου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου  ακόμη πίο δυνατά .

Με τιμή το Δ.Σ.   Ε.Ρ.Β.Α.Ν

Για την ‘Ενωση Ραδιοερασιτεχών

Βέροιας-Αλεξάνδρειας-Νάουσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΑΓKΑΛΙΔΗΣ  SV 2 JQA
ΤΗΛ 6976655790  &  6973550754

  e mail : sz2van@gmail.com

 

ΕΡΒΑΝ - Δελτίο τύπου - Hamfest