HAM RADIO WORLD, 25 – 27 Ιουνίου 2021
«Παντού, όπου υπάρχει Internet!»
H DARC ανακοίνωσε τις πρώτες λεπτομέρειες για την πραγματοποίηση της πρωτοποριακής HAM RADIO WORLD μέσω του διαδικτύου, αφού η κανονική HAM RADIO ακυρώθηκε κι εφέτος λόγω του κορωνοϊού.
Η DARC σε συνεργασία με την εταιρεία MESSE FRIEDRICHSHAFEN δημιούργησαν ένα εικονικό εκθεσιακό κέντρο σε πραγματικές διαστάσεις, στο οποίο όλοι οι ραδιοερασιτέχνες θα μπορούν να περιηγηθούν μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους.
Εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και ραδιοερασιτεχνικές ομάδες μπορούν να έχουν το περίπτερό τους στη HAM RADIO WORLD και να παρουσιάσουν τα προϊόντα ή τις δραστηριότητές τους αλλά και να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες.
Διαλέξεις και τιμητικές εκδηλώσεις, εικονικές συναντήσεις, απονομές βραβείων, συνομιλίες και συνεντεύξεις, όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα.
Περισσότερες λεπτομέρειες και το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.
Όσοι θέλουν να ρίξουν μια πρώτη ματιά στον εικονικό κόσμο σε δύο διαστάσεις, ας ακολουθήσουν στο youtube τον σύνδεσμο
https://www.youtube.com/watch?v=tWf5OCExz7A.