Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου 2020, από τις 1200 UTC του Σαββάτου μέχρι τις 1200 UTC της Κυριακής, πραγματοποιείται το ετήσιο αυτό contest, στο οποίο εκτός από τους ατομικούς ραδιοερασιτεχνικούς σταθμούς παίρνουν μέρος ειδικά οι ρ/ε σταθμοί των ανά τον κόσμο Ραδιοερασιτεχνικών Συλλόγων με την ενεργοποίηση μελών των συλλόγων με ένα κοινό ειδικό διακριτικό, συνήθως με το suffix HQ (Head Quarters), αλλά από διαφορετικές τοποθεσίες, σε διαφορετικά mode και στις μπάντες των 160, 80, 40, 20, 15 και 10 μέτρων.

Πιστή στο ραντεβού αυτό και η Ε.Ε.Ρ. θα ακουστεί κι εφέτος στα ερτζιανά με το ειδικό διακριτικό SX0HQ και με τη συμμετοχή των παρακάτω συναδέλφων:

SSB:

SV1GE
SV1RK
SV2BXZ  
SV3DCX
SV9RGI
SV1BDO 

CW:

SV1ME
SV1MF
SV1BJW
SV1ENG
SV2EVS
Η διοργάνωση και ο γενικότερος συντονισμός για την Ε.Ε.Ρ. γίνεται από την Επιτροπή Διαγωνισμών & Βραβείων, που θα συγκεντρώσει και τα log για την αποστολή τους στην IARU σύμφωνα με τους κανονισμούς.
O σταθμός στα κεντρικά γραφεία της IARU (IARU Headquarters station) NU1AW θα λειτουργήσει αποκλειστικά με απομακρυσμένη πρόσβαση.

Βραβεία

  • Δίπλωμα (certificate) θα απονέμεται σε όσους συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο σύνολο πόντων στην εκάστοτε κατηγορία, ζώνη ITU, χώρα DXCC και περιοχή της ARRL.
  • Δίπλωμα συμμετοχής  (certificate of participation) απονέμεται σε κάθε Εθνική Ένωση – μέλος της IARU για τον σταθμό της και σε κάθε σταθμό του Διοικητικού Συμβουλίου (Administrative Council) και του Εκτελεστικού Συμβουλίου κάθε Περιοχής (Regional Executive Committee) της IARU.
  • Βραβεία θα απονεμηθούν σε όσους κάνουν τουλάχιστον 250 QSO ή έχουν πάνω από 75 πολλαπλασιαστές (multipliers).

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό αυτό στο link http://www.arrl.org/iaru-hf-world-championship