Νέο Μέλος

EER_logo_transp

 

Αγαπητέ / ή συνάδελφε,

Το Διοικητικό ΣυμΒούλιο της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών σε καλωσορίζει στον αρχαιότερο και μεγαλύτερο ραδιοερασιτεχνικό σύλλογο της Ελλάδας.

Παρακάτω θα βρεις ένα σύνολο links που θα σε βοηθήσουν να ενημερωθείς σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Ένωσης, αλλά και, εάν είσαι νέος ραδιοερασιτέχνης, θα σε βοηθήσουν στην πορεία σου.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν γνωρίζοντας ποια είναι η Ε.Ε.Ρ. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες προς τα μέλη μας, που να καλύπτουν όλες τις ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες.

Ως μέλος της Ένωσης πρέπει να γνωρίζεις το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ και τον ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ όπου περιγράφονται και τα δικαιώματα / υποχρεώσεις σου, καθώς και τον κανονισμό λειτουργίας του γραφείου διακίνησης καρτών επικοινωνίας (QSL Bureau).

Επίσης, μπορείς πλέον να εγγραφείς στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ του site μας, ώστε να έχεις ειδική πρόσβαση στο Περιοδικό SV NEA και στις αποφάσεις που λαμβάνει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Για την υλοποίηση του σκοπού της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, όπως ορίζεται στο Καταστατικό της, αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία της, την υποβοήθηση του Δ.Σ. και τον επιμερισμό των απαραίτητων εργασιών μεταξύ των μελών συγκροτούνται ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ κατά τομέα εργασίας, που απαρτίζονται υποχρεωτικά από μέλη της Ένωσης. Τώρα που πλέον είσαι μέλος της Ε.Ε.Ρ. μπορείς να ζητήσεις τη συμμετοχή σου σε κάποια από τις επιτροπές λαμβάνοντας ως γνώμονα τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου.

Αν εκτός από νέο μέλος της Ένωσης, είσαι και νέος ραδιοερασιτέχνης, τότε θα μπορέσεις να βρεις μέσα στο site μας πολλά και χρήσιμα αρχεία που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξή σου.

Επίσης, επειδή η καλή γνώση της νομοθεσίας σε προστατεύει από πιθανά λάθη που άθελά σου μπορεί να υποπέσεις, σου προτείνουμε να ενημερωθείς σχετικά από το φάκελο ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στο site μας. Στον ίδιο φάκελο θα βρεις και τεχνικά βιβλία και άρθρα, που θα σε βοηθήσουν ότι θα διανθίσουν τις γνώσεις σου.

Εφόσον επιθυμείς να προσφέρεις εθελοντικά στους συνανθρώπους σου σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, μπορείς να ενημερωθείς σχετικά για τις Ομάδες Έκτακτης Ανάγκης της Ε.Ε.Ρ.

Τέλος, γνωρίζοντας ότι η μόνη πηγή εσόδων του συλλόγου μας είναι οι ετήσιες συνδρομές των μελών μας, πρέπει να θυμάσαι ότι εντός του πρώτου τριμήνου εκάστοτε έτους θα πρέπει να πληρώνεις τη συνδρομή σου με τους τρόπους πληρωμής που αναγράφονται στο φάκελο ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.

Είμαστε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Καλό ξεκίνημα!