Παραλαβή καρτών QSL από τα μέλη 22/9/2021

Παραλαβή καρτών QSL από τα μέλη 22/9/2021

Παραλαβή καρτών QSL από τα μέλη Αττικής και περιφέρειας

Σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις, τα Εντευκτήρια της Ε.Ε.Ρ. παραμένουν ακόμα κλειστά. Για την εξυπηρέτηση των μελών της Αττικής την Τετάρτη 22/9/2021, από τις 5:00 έως τις 7:00 μ.μ. θα βρίσκονται στα Εντευκτήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με αποκλειστικό σκοπό την παράδοση καρτών QSL στα μέλη μετά από ραντεβού.

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε τις κάρτες σας, θα πρέπει να ενημερώσετε σχετικά ΕΔΩ, αναφέροντας την ώρα που επιθυμείτε να έρθετε.

Το ραντεβού σας θα επιβεβαιωθεί μέσω e-mail. Διευκρινίζουμε ότι η παράδοση των καρτών θα γίνει ΕΚΤΟΣ των Εντευκτηρίων, στην είσοδο του κτιρίου, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.

Υπενθυμίζουμε ότι για την παραλαβή των καρτών θα πρέπει το μέλος να είναι ταμειακά ενήμερο, δηλαδή να έχει καταβάλλει και τη συνδρομή του τρέχοντος έτους μέσω των τρόπων που αναφέρονται στον σύνδεσμο https://raag.org/subscriptions/

Παρακαλούμε να έχετε κατανόηση για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε μέλη, τα οποία δεν έχουν κλείσει ραντεβού, ώστε να κάνουμε και τη σχετική προετοιμασία.

Την προηγούμενη εβδομάδα απεστάλησαν μέσω ΕΛΤΑ στους ταμιακά ενήμερους συναδέλφους της περιφέρειας οι κάρτες τους, που έχουν έρθει από τα Γραφεία QSL των εθνικών Ενώσεων του εξωτερικού. Όσοι καταβάλλουν τώρα τη συνδρομή τους, θα λάβουν ταχυδρομικά και τις κάρτες τους μαζί με την απόδειξη πληρωμής.

Όποιος συνάδελφος δεν θυμάται αν είναι ταμιακά ενήμερος, μπορεί να μας στείλει e-mail.