Πρόσκληση στην κοπή πίτας

Πρόσκληση στην κοπή Πίτας

Αγαπητά Μέλη,

Τα δύο τελευταία χρόνια δεν καταφέραμε λόγω της πανδημίας να βρεθούμε όλοι μαζί στα Εντευκτήρια για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Εφέτος λοιπόν ας κόψουμε τη βασιλόπιτά μας διαδικτυακά, με την ευχή ότι σύντομα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δοκιμασίες της εποχής και θα βρεθούμε και πάλι από κοντά.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, στις 11:00 π.μ.

συνδεθείτε απ’ όπου κι αν βρίσκεστε στο ΖΟΟΜ, για να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή εκδήλωση για την παραδοσιακή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και την κλήρωση δώρων ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Τα δώρα που θα κληρωθούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα το Σάββατο 26/2/2022.

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε, έστω και στην οθόνη μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Στη διαδικτυακή εκδήλωση θα μπορούν να συμμετάσχουν τα πρώτα 100 μέλη της Ε.Ε.Ρ., που θα δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο ” Αίτηση συμμετοχής στην διαδικτυακή κοπή πίτας της Ε.Ε.Ρ.μέχρι την Πέμπτη 24/2/2022.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν e-mail επιβεβαίωσης μαζί με τον σύνδεσμο του ΖΟΟΜ για τη σύνδεσή τους στη διαδικτυακή εκδήλωση.

Για την κλήρωση των δώρων θα ληφθούν υπόψη όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή και έχουν καταβάλει και τη συνδρομή του έτους 2021. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση θα σταλεί σε όλους τους συμμετέχοντες e-mail με έναν αύξοντα αριθμό.