SV NEA

 

SV NEA έτους 2023 – SV NEA έτους 2022 – SV NEA έτους 2021  –  SV NEA έτους 2020  –   SV NEA έτους 2019

SV NEA έτους 2018  –  SV NEA έτους 2017  –  SV NEA έτους 2016  –  SV NEA έτους 2015   – SV NEA έτους 2014

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της η Ε.Ε.Ρ. εκδίδει ανά 2μηνο το μοναδικό στην Ελλάδα αμιγώς ραδιοερασιτεχνικό ψηφιακό περιοδικό, που είναι προσβάσιμο σε 2000 περίπου ραδιοερασιτέχνες-μέλη της ΕΕΡ σ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο περιοδικό SV NEA δημοσιεύονται δραστηριότητες της Ε.Ε.Ρ. και άλλων συλλόγων της περιφέρειας, όπως εκδηλώσεις, συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις κλπ., καθώς επίσης τεχνικά άρθρα, άρθρα για την ιστορία της Ε.Ε.Ρ. και  γενικότερα του ραδιοερασιτεχνισμού στην Ελλάδα, άρθρα σχετικά με τη διάδοση των ραδιοκυμάτων κλπ. Συντάκτες των άρθρων είναι μέλη της Ε.Ε.Ρ. ή ραδιοερασιτέχνες από άλλες χώρες, που δημοσιεύουν άρθρα τους στα επίσημα περιοδικά των εθνικών συλλόγων που ανήκουν (π.χ. στις ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γερμανία κλπ.) και που η Ε.Ε.Ρ. έχει την άδεια να αναδημοσιεύσει. Η μετάφραση και η επιμέλεια των άρθρων γίνεται από μέλη της Ε.Ε.Ρ.

Το περιοδικό SV NEA εκδίδεται ανελλιπώς από το 1988. Από το 2014 το περιοδικό κυκλοφορεί μόνο σε ψηφιακή μορφή. Μέχρι και τον Δεκέμβριο 2020 είχαν εκδοθεί 184 τεύχη.

Το σύνολο των τευχών (από το Νο. 1 μέχρι το τεύχος 184) διατίθεται και σε μορφή DVD / CD. Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αγορά πατήστε e-shop

Για να διαφημιστείτε στις σελίδες του SV NEA, παρακαλούμε κατεβάστε τον ισχύοντα τιμοκατάλογο SV NEA και τη σχετική αίτηση.

Για να στείλετε πληροφοριακό υλικό για τα είδη που εμπορεύεστε, το οποίο θα δημοσιευθεί δωρεάν, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας